20 vuotta yrittäjyyttä takana, montakohan vielä edessä?

20 vuotta yrittäjyyttä takana, montakohan vielä edessä?

Saattaa kuulostaa vähän sekavalta, kun Tintti vietti lokakuussa 1-vuotissynttäreitä ja nyt vietetään jo 20-vuotissynttäreitä, mutta tähän on hyvä selitys. Tintti on aloittanut yritystoiminnan 1.3.2002, mutta toiminimi Tilitintti rekisteröitiin kaupparekisteriin vasta 13.10.2020. Toivotan siis itselleni hyvää synttäripäivää jälleen kerran, ja parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Eilistä synttäripäivää vietettiin rauhallisesti työn merkeissä. Ehkä viikonloppuna voi juhlistaa yrittäjyystaivalta korkkaamalla viime lauantain ulkomaanmatkalta hankitun Proseccon!!!

20 vuotta sivutoimista yrittäjyyttä on pitkä aika.  Tuohon ajanjaksoon mahtuu monenlaista muutosta sekä omassa elämässä että yritystoiminnassa. Sama asunto vuodesta 2004 asti, sama työpaikka vuodesta 2003 alkaen, ja siinä sivussa olen suorittanut ylemmän ammattikorkeakoulututkinnon ja opettajan pedagogiset opinnot. Mutta... miksi pitäisi vaihtaa, jos on tyytyväinen? 

Olen eniten ja aidosti tosi kiitollinen ihanista asiakkaista, joiden kanssa on kuljettu sekä pitkään että lyhyemmän ajan yhdessä. Sivutoimisena yrittäjänä en voi ottaa liikaa asiakkaita, koska on pidettävä huolta sekä omasta jaksamisesta että asiakkaista - liukuhihnasysteemi ei ole minua varten. Minulle yksilöllinen asiakaspalvelu on ykkösasia eikä se toimi, jos ottaa enemmän töitä kuin mitä jaksaa tehdä. Siispä kiitos teille ihanat - toivottavasti saamme vielä useita yhteisiä vuosia! 

Rakkaudella Tilitintti 

2.3.2022 22.34