Anu Kuva Samu Rötkönen Photography

Pikkutintti - The New Kirjanpitäjä

Hei vaan kaikille Tintin sivuilla vieraileville! Olen Tilitintin uusi yhteistyökumppani - tarkoituksena on tehdä yhdessä näitä taloushallinnon töitä, mutta kuitenkin omien yritystemme lukuun. Tarvittaessa autamme toisiamme ja jaamme sekä ilot että surut. Olen tuntenut Leenan, siis Tilitintin vuodesta 2003 asti, jolloin hän aloitti Lapin liitossa taloussihteerinä Kolarctic-ohjelmassa - itse työskentelin silloin maksatustarkastajana Tavoite 2-ohjelmassa. Tällä hetkellä Leena on siellä talouspäällikkönä, ja minä olen maksatus- ja talousasiantuntijana samassa tiimissä. Töiden lisäksi olemme myös ystävystyneet vuosien varrella, ja niinpä tämänkin yhteistyön aloittaminen on luonnollista jatkumoa, ja kertoo myös siitä, että luotamme toisiimme ja arvostamme toisiamme useista eroavaisuuksista huolimatta. Lue lisää meidän yhteistyöstä sivulta Tilitintti ja Pikkutintti yhteistyössä

Olen YAMK-tradenomi  vuodelta 2012 ja työskennellyt melkein koko työurani Lapin liitossa erilaisissa maksatukseen ja kirjanpitoon liittyvissä tehtävissä. Nyt haluan laajentaa osaamistani myös yrityspuolelle ja siksi halusin aloittaa Tilitintin yhteistyökumppanina. Asiakkaaksi toivon saavani pieniä ja mukavia yrityksiä ja yrittäjiä, koska minäkin teen tätä sivutoimisena iltaisin ja viikonloppuisin. 

Au naturel
Veneilemässä Postonissa uisteluhommissa

Minä olen kotoisin Posiolta, jota myös Postoniksi kutsutaan. Rovaniemelle muutin vuonna 1998 töiden ja opiskelujen takia. Käyn siellä aika usein, ja välillä pääsen uistelemaan, pilkkimään ja poimimaan marjoja. Tämän kesän hillasaalis oli noin 9 litraa, ja sillä kyllä pärjää hyvin talven yli. Viihdyn luonnossa hyvin, on mukavaa ja rentouttavaa kävellä metsässä ja nauttia luonnon hiljaisuudesta ja raikkaasta ilmasta. 

Lue lisää minusta sivuilta:

Postonin Rinsessa Anu

Pikkutintti ja Tilitintti yhteistyössä

Pilkillä
Tonttu Työpaikan puuropäivän asu

Osallistun mielelläni työpaikan erilaisiin virkistystapahtumiin ja kilpailuihin. Meillä on perinteenä syödä joulupuuroa ennen joululomille jäämistä, ja silloin myös pukeudutaan asiaankuuluvalla tavalla :). Olen jopa saanut Virkistysvoimien mitalin aktiivisesta osallistumisesta tapahtumiin.