(Sime)rokkimuijat Simerock-tunnelmia vuonna 2019

Keskinäisten kehujen kerho :)

Tällä sivulla me kehumme toinen toistamme, koska meille suomalaisille itsensä kehuminen on kovin vaikeaa :). 

Ensin saa Leena kehua Anua:

Anu on mielenkiintoinen ja yllätyksellinen persoona, kerron kohta lisää. Horoskoopissa hän on Rapu, mikä kyllä aina välillä puskee läpi, varsinkin tiukoissa paikoissa. Hän ei anna periksi, vaan selvittää asiat pohjamutia myöten.  Anu on äärimmäisen luotettava, en tiedä tunnenko ketään muuta, joka olisi yhtä luotettava. Hänen muistinsa on terävä kuin partaveitsi, ja minkä hän lupaa, sen hän myös pitää. Anu on myös äärimmäisen oikeudenmukainen, tarkka ja huolellinen, mistä kirjanpitäjän työssä on vain pelkkää plussaa. Hän ei kuitenkaan ole mikään tiukkapipo - päinvastoin - vihreä hattu Simerockissa on pientä - hän osaa todellakin heittäytyä vaikka Luolanaisen elokuvarooliin :). Hänen vappuasunsa keräsi sekä katseita että kommentteja. Ja mikä iloinen kikatusnauru hänellä onkaan:). Hän on myös aina - siis todellakin aina hyvällä tuulella ja ystävällinen kaikille. Anu The Princess of Poston on kyllä ihan paras ystävä ja työkaveri, ja nyt myös yhteistyökumppani. Love you Anu ja chin chin meidän yhteistyölle :)

Ja sitten on Anun vuoro kehua Leenaa:

Ai kauheeta, minä olen niin huono kirjoittamaan mitään :) Leena on kyllä aivan huipputyyppi ja hän on koko ajan hyvin tietoinen kaikesta ympärillään tapahtuvasta. Hän ilmaisee nopeaälyisenä itseään helposti sekä suullisesti että kirjallisesti. Todennäköisesti hän tarkistaa tämänkin kirjoituksen ja korjaa kaikki kirjoitusvirheet, kun minulla on tapana kirjoittaa Postonilaisittain aina verbi lauseen loppuun. Ihailen suuresti tätä hänen oikeinkirjoitustaitoaan. Leenassa näkyy kaksosen tyypilliset luonteenpiirteet: hän on vilkas, utelias, innostunut, puhelias ja nopeaälyinen. Hän näkee asioissa kolikon toisen puolen, joka tuo keskusteluihin mielenkiintoisia ajatuksia ja näkemyksiä.  Kokemuksesta voin sanoa, että yhteistyössä me täydennämme hyvin toisiamme, kun Leena on ihanan puhelias sekä seurallinen, niin minä saan olla oma hiljainen itseni. Leena The Queen of Rantavitikka on huikee ystävä sekä työkaveri ja on ilo saada kulkea hänen kanssaan yhteistä matkaa täällä elon tiellä. Otamme aina silloin tällöin pienet huikat sen kunniaksi, chin chin takaisin :)

Vappuasu

Yhteisellä työpaikallamme järjestettiin Pre Wappu-juhla 28.4.2023 ja yhtenä osana juhlaa oli parhaan vappuasun palkitseminen. Eihän tuossa ollut muilla mitään mahdollisuutta voittoon, Anu oli ylivoimainen voittaja. Leena oli pukeutunut kuningatar Elisabetin haamuksi, ja sovittiin, että Anu on tämän haamun hovineito :). 

Työreissulla Jossakin päin Suomea työreissulla

Työmme puolesta emme juurikaan matkustele - koulutuksissa tietenkin, mutta kerran vuodessa olemme käyneet maakuntaliittojen taloushenkilöiden tapaamisessa jossakin päin Suomea. Joku liitoista toimii tapaamisen järjestäjänä, ja nämä ovat äärimmäisen tärkeitä verkostoitumis- ja oppimistilaisuuksia. Koronan takia tapaamiset korvattiin Teams-palavereilla, mutta ne ovat vain korvikkeita. Nyt elokuussa pääsemme vihdoin Vaasaan Pohjanmaan liittoon. On tosi mahtavaa nähdä muita samoissa tehtävissä toimivia ja päästä vaihtamaan ajatuksia. 

Tilitintti ja Pikkutintti Yhdistelmälogo

Milla tekaisi meille myös tämmöisen yhteisen logon, jossa molemmat Tintit ovat vähän niin kuin vastakkain. Tilitintti tuossa vanhemman oikeudella vähän topakkana kruunu itseoikeutetusti päässään, mutta Pikkutintti myös pörhistelee sulkiaan kovasti -mitähän tästä vielä tulee - vallankaappaus ?