Logo Pikkutintti aloittelemassa toimintaa

Mie ja minun perhe (sivua päivitetään)

Hei, olen tarkka ja tehokas Rapu. Horoskoopistani huolimatta en erityisemmin viihdy vedessä, mutta tarvittaessa osaan kyllä vetäytyä kuoreeni ja pakittaa :). Luonteeltani olen rauhallinen ja ehkä hieman hiljainenkin, mutta en todellakaan ole mikään tuppisuu. Osaan myös yllättää ja olla räväkkä. Perheeseeni kuuluu kaksi aikuista poikaa, nuorempi on lukiolainen ja vanhempi poika on jo työelämässä. Lisäksi perheeseeni kuuluvat kissat Lulu ja Limu. 

P.S. Myös Pikkutintti on Rapu :). Tekeeköhän se vallankaappauksen Tilitintiltä, koska Rapu on johtava merkki? 

Koulutus

 • Tradenomi YAMK, yrittäjyyden ja  liiketoimintaosaamisen koulutusohjelma 2012
 • Tietojenkäsittelyn tradenomi 2001
 • Laskentatoimen merkonomi 1997
 • Muita ammattiin liittyviä täydennyskouluksia

Työkokemus

Minulla on pitkäaikainen työkokemus taloushallinnon ja EU:n rakennerahastojen maksatustarkastajan tehtävistä. Työntekijänä olen tehokas, tarkka ja tottunut työskentelemään paineen alla. Tavoitteenani on työskennellä mielenkiintoisten ja haastavien ongelmien parissa taloushallinnon työtehtävissä,jotka tukevat ammatillista kehittymistäni. 

 • Lapin liitto maksatus- ja talousasiantuntija v. 2021 alkaen
 • Lapin liitto maksatustarkastaja 2010-2012 ja 2014-2021
 • Lapin liitto taloussihteeri 2007-2009 ja 2012-2013
 • Lapin liitto projektisihteeri 1999-2006
 • Posion kunta toimistoapulainen 1996-1997

Harrastukset

 • Käsityöt, erityisesti villasukkien kutominen
 • Karaoke (bravuurini on Vanha holvikirkko)
 • Ulkoilu (talvella hiihto ja kesällä lenkkeily)
 • Kuntosali

Pikkutintti Anun Tilipalvelu

y-tunnus 3378794-6
pikkutintti1@gmail.com
puh. 040 538 8543

Limu Limu kesälaitumilla

Limu Lilleri

Ja tässä on vanhempi kissani Limu - hän on 13-vuotias komea kolli. Valitettavasti jälkeläisten syntyminen on estetty. Limu on hieman aransorttinen, menee piiloon, kun tulee vieraita ja pysyy piilossa. Tutuille ihmisille hän saattaa jopa hypätä syliin rapsuteltavaksi ja siliteltäväksi. Kesälomalla Postonissa hän saalistaa kaikenlaisia eläimiä. Joskus hän on tuonut jopa jäniksen ja vesilinnun poikasen.

Lulu Lulu-kisuli

Lulu Lullero -in memoriam 14.8.2023

Tässä on kissani Lulu. Hän on Limun pikkusisko. Lulu on rohkeampi kuin veljensä Limu, mutta ei tykkää sylissäolosta eikä silittelystä. Hänkin saalistaa, mutta hän on hyvin pienikokoinen, joten pyrkii saalistamaan itseään pienempiä otuksia. 

Päivitys: Suureksi surukseni jouduin tekemään raskaan päätöksen luopua Lulusta. Käytin kissoja rokotuksilla ja samalla pyysin eläinlääkäriä tutkimaan Lulun tarkemmin, koska hän hengitti raskaasti. Tutkimuksissa selvisi, että toinen keuhko oli täynnä nestettä. Tämä saattoi aiheutua joko kasvaimesta tai sydämen vajaatoiminnasta. Neste poistettiin ja kissa piristyi ns. silmissä. Lulua olisi pitänyt käyttää Oulussa tarkemmissa tutkimuksissa, jotta olisi voitu varmistua, mistä nesteen kertyminen keuhkoihin aiheutuu. Tutkimukset ovat kuitenkin kalliita, ja oli sitten kyseessä sydämen vajaatoiminta tai kasvain, niin sairauden hoitaminenkaan ei olisi taannut Lululle kovin monia lisävuosia.

Lääkäri suositteli miettimään vakavasti Lulun lopettamista, mikäli nesteen kertyminen jatkuu. Varasin uuden ajan 14.8. tilannetarkistukseen ja olin jo tehnyt päätöksen, että Lulu saa samalla arvokkaan poistumisen kissojen taivaaseen, mikäli keuhko ei ole kunnossa. Ikäväkseni keuhko oli taas täynnä nestettä, ja niinpä Lulu siirtyi kissojen taivaaseen minun samalla häntä silittäessä. Kaunis elämän päätös - kiitos kaikesta Lulu <3.

Pääkallosukat Pääkallosukat alkuvaiheessa

Kutominen, ja erityisesti erilaisten kirjoneulesukkien kutominen on minulle tosi rakas ja tärkeä harrastus. Jos en löydä sopivaa mallia, niin suunnittelen mallin Exceliin (olen muuten tosi taitava Excelin käyttäjä). Saatanpa vielä tekaista Pikkutintti-sukatkin, kun innostun. 

Anu Vaakunassa Anu Vaakunassa Anu Vaakunassa Anu Vaakunassa Anu Vaakunassa Olenkohan alimittainen, kun tuo Vaakunan pituusmitta alkaa 160 cm:stä?