Haluaisitko oppia kirjanpitoa, tai vaikka laskutusta?

Oppiminen Oppiminen Oppiminen Oppiminen Oppiminen Kuva Gerd Altmann Pixabaystä

Opiskelu on kivaa

Minä olen ikuinen opiskelija ja toivon, että muutkin saisivat iloa oppimisesta. Valmistuminen kannattaa aina, älä jätä sitä opinnäytetyötä tai gradua kesken, vaikka työelämä kuinka houkuttelisi. 

Digiosaamisen perusteet Digiosaamisen perusteet Digiosaamisen perusteet Digiosaamisen perusteet Digiosaamisen perusteet Snellman-kesäyliopiston myöntämä Digiosaamisen hyötykäyttäjän merkki

DiKATA-hanke - digiosaamisen perusteet

Tintti on osallistunut DiKATA-hankkeessa digiosaamisen perusteet-koulutukseen. Osaamismerkkejä on kolme, ensimmäisessä osiossa käytiin läpi ihan tietotekniikan perusasioita, toisessa mentiin vähän syvemmälle asioihin, ja kolmannen jälkeen osataan jo paljon enemmän. Koulutuksessa oppii tosi paljon uusia asioita, ja pääsee halutessaan tutustumaan erilaisiin ohjelmiin, joista kaikista ei ole tähän mennessä kuullutkaan. Erityisesti tekijänoikeusasiat ja someviestintä olivat tosi kiinnostavia. Kaikissa kolmessa osiossa on viisi pienempää osiota, joiden jokaisen jälkeen pitää suorittaa osiotentti. Vasta sitten, kun nämä kaikki viisi osiota on hyväksyttävästi suoritettu, saa osaamismerkin. Tämän kurssin jälkeen Tilitintistä tuli myös Tikitintti :) 

Linkin avaamalla saat lisätietoa koulutuksesta;

https://snellmankesayliopisto.fi/dikata/?gclid=EAIaIQobChMIqOnAlNWj7QIVxQh7Ch0Z1Q1SEAAYASAAEgLEAPD_BwE

  • Kiinnostaisiko sinua oppia enemmän kirjanpidosta, tai oletko kenties opiskelija, joka tarvitsee apua kirjanpidon ymmärtämisessä? Minä voin auttaa sinua näissä asioissa mm. antamalla sinulle yksityisopetusta -  ota rohkeasti yhteyttä ja jutellaan eri mahdollisuuksista. 
  • Voin myös opastaa "kädestä pitäen" pienissäkin asioissa, esim. Suomi.fi-valtuutukset jne. 
  • Ehdota ja kysy rohkeasti, jos sinulla itselläsi tai yritykselläsi on tarvetta taloushallinnon koulutukselle, esim. luento jostakin kirjanpidon osa-alueesta, suunnitellaan yhdessä juuri sinulle sopiva kokonaisuus
  • Hinnoista sovitaan tapauskohtaisesti
  • Pikkutintti Anu on oikea Excel-velho, joten jos tarvitset apuja siinä, niin Anu voi tehdä sinulle sopivan tarjouksen