Asiakastarinoita

Huolimatta värikkäästä persoonastani ja sivupersoona Tilitintistä, kodistani ja kotisivujen sisältämästä taloushallintoon liittymättömästä muusta informaatiosta (tai ehkä juuri siksi) asiakkaani luottavat minuun ja tietävät, että olen rautainen ammattilainen, joka huolehtii heistä ja heidän yrityksensä taloushallinnosta kaikella rakkaudella. Asiakkaani ovat monilta eri aloita ja jokainen on oman alansa huippu. Tällä sivulla he kertovat kokemuksiaan yhteistyöstä kanssani. 

Residenssin puutarhassa Residenssin puutarhassa Residenssin puutarhassa Residenssin puutarhassa Residenssin puutarhassa Ihana asiakas ja ystävä

Paula kertoo:

Tämä yhteistyö on kestänyt yli 10 vuotta ja jatkuu niin pitkään, kuin yritystoimintaa riittää ja Leenalla luvut pysyvät paperilla. Leenassa on parasta se, että hän on rautainen taloushallinnon ja kirjanpidon ammattilainen, mutta maailman helpoiten lähestyttävä ihminen, jolla on aina pilke silmäkulmassa. Asiakkaana ei tarvitse tuntea oloaan vaivautuneeksi missään kysymyksissä, Leena vastaa puhelimeen ja auttaa aina. Yhteistyösuhteesta kertoo myös se, että Leenalta saattaa saada lainaksi viinipullon, kun omat loppuvat kesken juhlien. Kirjanpidon kustannukset ovat vuosien aikana pysyneet kohtuullisina; Leena laskuttaa juuri sopivasti toimialan mukaisesti. Leenalla on monipuolista osaamista eri toimialoilta, verotuksesta, yrittäjän velvollisuuksista ja mahdollisuuksista sekä hankehallinnosta.


Voin lämpimästi suositella Leenan osaamista, tämä nainen pitää sen mitä lupaa!

-Paula-

Paula Kähkönen, KM
Työnohjaaja (STOry, Ratkes)
Työyhteisövalmentaja ja kouluttajaTyöyhteisösovittelija
Life coach

Valmennustalo Tempo https://www.valmennustalotempo.fi/

 

Outi ja Henkke

Outi ja Henkke:

Leena on luotettava ja hyvin ymmärrettävä kirjanpitäjä. Hänen kanssaan on helppo asioida eikä ikinä tarvitse tuntea itseään huonoksi jos ei jotakin asiaa ymmärrä sillä Leena osaa selittää vaikeimmatkin asiat niin että maallikkokin ne ymmärtää. Asiat hoituvat ajallaan ja apua saa myös virka ajan ulkopuolella jos on tarvetta. Leena on persoonana pirskahteleva, huumorintajuinen, iloinen ja rento. Ihana ihminen kaikin puolin ja hänen ansiosta myös meidän yrityksemme kirjanpito on aina tip top mallillaan.

-Outi ja Henrik-

Kauneushoitola Luminea https://www.luminea.fi/

Rakennusliike Lantto Oy