Tarot Tarot Tarot Tarot Tarot Minun lähitulevaisuuteni näkyy näissä korteissa, viinilasi ei liity asiaan :)
Horoskooppikirjoja

Ajatuksia horoskoopeista

Minulla on ehkä noin 20 erilaista horoskooppikirjaa, ja jokaisesta niistä löytää aina jotakin uutta. Esimerkiksi Carole Golderin Tähtimerkit työpaikalla on tosi mielenkiintoinen kirja- ja isolta osin pitää todellakin paikkansa. Jos joku vahingossa ottaa minut mukaan haastattelemaan uusia työntekijöitä, niin en malta olla kysymättä horoskooppimerkkiä, vaikka sillä ei työhön valinnan näkökulmasta olekaan merkitystä. 

Mitä te ajattelette seuraavasta lauseesta: Sukulaisia et voi valita, mutta ystäväsi voit? Minä olen joskus pohtinut tätä horoskooppimerkkien yhteensopivuuden näkökulmasta, ja olen huomannut, että läheisimmät ystäväni ovat Oinaita, Kaksosia, Vesimiehiä ja Vaakoja.  Ja yllätys - horoskooppikirjojen mukaan juuri nämä merkit sopivat parhaiten oman horoskooppimerkkini (Kaksosen) kanssa yhteen. Tämähän ei tietenkään tarkoita sitä, etteikö voisi ystävystyä jonkin muun merkin edustajan kanssa, tai että ystävystyisi kaikkien Vesimiesten kanssa, mutta ainakin itse koen, että näiden merkkien edustajien kanssa on helppo ja hyvä olla . 

Kaksosilla on suurimmat haasteet Härkien, Kalojen, Skorpionien ja Rapujen kanssa johtuen erilaisista luonteista ja ajatusmaailmoista. Minulle haaste on myös mahdollisuus, ja siksipä vastoin kaikkia pyhiä horoskooppisääntöjä olen ystävystynyt ihanan Rapu-työkaverini kanssa, ja pystymme kulkemaan kultaista keskitietä välillä takapakkia ottaen, ja välillä nousukiitoa käsi kädessä:). Tintillä on myös jokunen Kala ja Härkä asiakkaana, ja hyvin on tultu toimeen. Sukulaiset jätän nyt tässä analysoimatta, he ovat ihania omissa persoonissaan enkä vaihtaisi heitä:)

Työelämässä tilanne on usein sama kuin sukulaisten suhteen (ellet ole yrityksen The Big Boss, et välttämättä voi juurikaan vaikuttaa työkavereiden valintaan), ja siellä kaikkien merkkien edustajilla on oma roolinsa ja tehtävänsä työyhteisön yhteishengen luomisessa, työtehtävien menestyksellisessä hoitamisessa, sisäisessä ja ulkoisessa viestinnässä ym. - mutta jos jaksat jonkin verran perehtyä esimerkiksi alaistesi luonnehoroskooppeihin, niin voi olla, että tiimin johtaminen on sinulle helpompaa, kun tiedät, miten lähestyä alaisiasi eri tilanteissa. Kannattaa tutustua, vaikka ei uskoisikaan :)

Päivityksen päivitys tähän osioon: Minun uusi esimieheni, -naiseni tai -henkilöni on Oinas, ja olen todella tyytyväinen. Hän on uskomattoman upea ihminen, ja tulee aivan varmasti saamaan aikaan muutoksia. Päivityksen päivitys: aikaa on kulunut, eikä häntä enää voi sanoa uudeksi esimieheksi, vaikka ei niin pitkään vielä ole ollutkaan :).

Minähän siis olen ollut ja olen edelleenkin erittäin tyytyväinen työyhteisööni, mutta pienilläkin muutoksilla voi saada aikaan isoja tekoja. Ei tästä sen enempää tällä kertaa, mutta ehkä myöhemmin. 

Lopuksi lainaus Tunturisuden horoskooppisivuilta (https://www.tunturisusi.com/horoskoopit/kaksoset.htm):

Kaksosten aforismi"Päivä ilman naurua on hukkaan heitetty päivä". - Charlie Chaplin

Uudet Tarot-kortit Uudet Tarot-kortit Uudet Tarot-kortit Uudet Tarot-kortit Uudet Tarot-kortit Vakavampaa ja hauskempaa Tarotia

Uusia Tarot-pakkoja ihan kaksin kappalein

Olen tehnyt hankintoja, Chistina Freijan Kosmiset Tarotit hankin jo keväällä. Olin pitkään miettinyt, mikä olisi se oma pakka, mutta sen tietää vasta, kun kokeilee. Olen haaveillut Marita Liulian Taroteista, mutta niitä ei enää ole saatavilla missään edes käytettynä, enkä haluaisikaan käytettyä pakkaa, koska siihen täytyy saada omat energiat. Näissä Tarot-korteissa on kaunis kuvitus, värikäs ja ehkä hieman mystinen. Kirjaa voi käyttää myös muiden korttien kanssa, vaikka itse käytän mieluummin saman sarjan kortteja ja kirjaa. Nämä kortit sopivat mielestäni hyvin vakavampaan tulkintaan, koska kortit antavat neuvon ja pohdittavaa, miten tilanteeseen tulisi suhtautua. 

Toinen uusi korttipakka ja kirja ovat enemmän huvittelutarkoitukseen, jos niin voi sanoa. Kirjan teksti on Bobby Newlyn-Jonesin, ja korttien kuvitus on värikäs ja aika raikas. Minähän pidän väreistä, joten mitään harmaata pakkaa en voisi edes käsitellä. Opaskirjassa on lyhyet selitykset korttien merkityksestä, ja sen lisäksi kortti yhdellä sanalla, esim. Aurinko = elinvoima. 

Tuohon kuvaan (kuva avautuu suurempana, kun klikkaat sitä) laitoin molemmista pakoista opaskirjan lisäksi kaksi "omaa" korttiani: Rakastavaiset on Kaksosten hallitsema kortti, ja Hallitsija on minun sielunkorttini, joka lasketaan syntymäajan perusteella. Se kertoo omasta kehityspolusta tämän elämän aikana, ja saatatpa yllättyä, jos selvität jonkun sinulle yllättävän tutulta tuntuvan ihmisen sielunkortin - ehkä teillä on sama sielunkortti, ja siksi tunnet hänen kanssaan erityistä läheisyyttä. Oman sielunkorttisi ja monta muutakin kivaa juttua voit käydä helposti laskemassa mm. astrologi Seppo Tanhuan sivuilla www.astro.fi

Tarot ja horoskoopit - huuhaata?

Horoskoopit

No ei minun mielestäni. En tietenkään usko viikkolehtien tai Iltasanomien horoskooppeihin, mutta luonnehoroskoopit ja astrologia ovat ihan toinen asia. Ne ovat oikeasti mielenkiintoisia ja ainakin itse olen oppinut ymmärtämään itseäni paremmin keskusteluissa astrologien kanssa. En ole itse ehtinyt perehtyä asiaan niin hyvin kuin haluaisin, mutta jo syntymäkartan tekemisellä pääsee alkuun. Minä olen aurinkomerkiltäni Kaksonen, ja tunnistan kyllä itseni Kaksosen luonnekuvauksista. Kuumerkki kertoo, millainen tunne-elämä sinulla on, ja nousumerkki on se, millaisena muut sinut näkevät. Vinkki: jos sinulla on tylsää seurassa, tai et jaksa puhua small talkia säästä, niin aloitapa horoskooppikeskustelu niin tunnelma piristyy huomattavasti, koska useimmilla on siitä joku mielipide joko puolesta tai vastaan :) 

Muuten, myös yritykselle voi tehdä horoskoopin. Tilitintti on syntynyt 1.3.2002, joten hän on Kalat, mukavuudenhaluinen romantikko. Huolimatta luonteidemme erilaisuudesta olemme tulleet keskenämme hyvin toimeen, johtuisiko se ehkä se siitäkin, että molemmat olemme monikossa :). Toisaalta, minun pitää varmaan laskea Tilitintin syntymäaikakaupparekisteriin merkitsemisestä eli 13.10.2020, jolloin hän on Vaaka, joka on ilman merkki niin kuin Kaksonenkin, ja tulemme keskenämme toimeen loistavasti. Tosin Tintin on ehkä esteetikkona vaikea ymmärtää Leenan kaaosta, mutta tässä tapauksessa asiat selviävät puhumalla ja peiliin katsomalla. 

Oman, tai yrityksen syntymäkartan voit käydä tekemässä vaikkapa astrologi Seppo Tanhuan sivuilla: 

https://www.astro.fi/astrologia/astrologinen-syntymakartta-ja-sen-merkitys

Sepon sivuilta löydät myös paljon muuta mielenkiintoista, esimerkiksi Kipinämittarin (aikaisemmin Rakkausmittari) <3

Linkki myös enkunkieliselle sivustolle, siellä voit tehdä itsellesi tarkempia astrologisia karttoja

https://www.astro.com/index.htm

Googlaillessani päädyin myös tämmöiselle sivustolle, jossa oli myös kaikkea mielenkiintoista:

https://www.tunturisusi.com/horoskoopit/index.htm

Lämmin suositus Ursulalle, hän on Rovaniemellä asuva astrologi, joka käyttää tulkinnoissa apuna myös erilaisia Tarot- ja oraakkelikortteja - ihana ihminen <3 - kannattaa tutustua:

https://www.lunardakini-finnish.com/

Tarot

Ei myöskään ole huuhaata. Olen harrastanut Tarotteja enemmän tai vähemmän jo ainakin parikymmentä vuotta, ja aina niistä saa uutta ajateltavaa. Teen välillä illanvietoissa leikkimielisiä ennustuksia, vaikka Tarotit eivät varsinaisesti ole mitkään ennustuskortit - niitä tulkitaan, ja niiden tarkoitus on saada sinut pohtimaan kulloinkin mielessäsi olevaa kysymystä laajemmasta näkökulmasta. Tämä tavoite useimmiten toteutuukin - tulkinta herättää aina ajatuksia. Minulla on kahdet kortit, joista toiset ovat ns. bilekortit ja toisia vasta harjoittelen. Omat tulkintani ovat aina "just for fun only for you my friend" enkä ota niistä maksua ja samasta syystä en myöskään tee niitä tilauksesta. Teen niitä silloin, kun siltä tuntuu :)

Lue lisää Taroteista: https://fi.wikipedia.org/wiki/Tarot-kortit

Sympatiataulukko Sympatiataulukko Sympatiataulukko Sympatiataulukko Sympatiataulukko Sympatiataulukko, muokattu O. J. Asikaisen alkuperäisestä mallista Exceliin

Sympatiataulukko - pientä kivaa :)

Oheista taulukkoa voit hyödyntää ihmissuhteissa, kun pohdit, sovitko yhteen jonkun henkilön kanssa, tai miksi jonkun kanssa on niin vaikeaa. Taulukon on laatinut edesmennyt astrologi Olavi J. Asikainen, alkuperäinen löytyy kirjasta Tähdet ja kohtalomme. Olen muokannut sen Exceliksi, toivottavasti kaavat toimivat. Voit ladata taulukon itsellesi tästä linkistä:

https://www.dropbox.com/s/ar6ub1erepyhfl6/Sympatiataulukkopohja%20kopio.xlsx?dl=0

Koska en ole tietotekniikan ammattilainen niin en tiedä, miksi taulukon päivämäärät muuttuivat Dropboxiin siirron jälkeen, mutta kun lataat taulukon itsellesi, niin päivämäärät näkyvät oikein. Vuosiluku on tarpeen kaavojen takia, muutenhan ikä on vain numeroita. Toisin sanoen, jos olet syntynyt 15.11.1965 ja sinun suhteesi 5.12.1965 syntyneen henkilön kanssa on taulukon mukaan hyvä, niin se on hyvä myös jos henkilö on syntynyt 5.12.1975.  Taulukon alapuolella on lyhyet ohjeet ja selitykset, mutta jos haluat perehtyä asiaan enemmän, niin suosittelen lukemaan tuon Tähdet ja kohtalomme -kirjan.