OP:n verotili poistuu käytöstä 30.11.2020

Verohallinnon OP:n tili poistuu käytöstä 30.11.2020. Tämän jälkeen Verohallinnon OP:n tilille ei kannata enää maksaa veroja. Verot tulee joulukuusta alkaen maksaa Verohallinnon Danske Bankin ja Nordean tileille.

Maksa verot 1.12.2020 alkaen Verohallinnon Danske Bankin tai Nordean tilille

Verohallinnon OP:n tili toimii normaalisti 30.11.2020 asti. Jos olet maksanut ennen sitä veroja Verohallinnon OP:n tilille, maksu on tullut perille.

Verohallinnon tilinumerot Danske Bankissa ja Nordeassa säilyvät ennallaan. Niille voi maksaa veroja myös marraskuun jälkeen. Muista aina käyttää tilinumeron lisäksi myös sen verolajin viitenumeroa, mitä veroa olet maksamassa. Huomaathan, että viitenumerot ovat asiakaskohtaisia, eli et voi esimerkiksi käyttää omaa kiinteistöveron viitenumeroasi puolisosi kiinteistöveron maksuun. Verohallinnon tilinumerot ja oikean viitenumeron löydät OmaVerosta ja verotuspäätökseltä.

E-laskuissa ja suoramaksuissa OP:n tilinumeron käytöstä poistuminen on huomioitu etukäteen, joten niiden kautta maksaessa maksut ovat tulleet ja tulevat myös jatkossa perille.

Lisätietoja Verohallinnon sivuilta: https://www.vero.fi/tietoa-verohallinnosta/uutishuone/uutiset/uutiset/2020/verohallinnon-opn-tili-poistuu-kaytosta-30.11.2020--siirry-kayttamaan-danske-bankin-tai-nordean-tilinumeroita/

5.11.2020 13.34